Werken bij

Wil je graag werken of stage lopen bij een kleinschalig kinderdagverblijf vlakbij het Westerpark met kindjes van 0 tot en met 4 jaar oud? Of toch liever bij de BSO op IJburg met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud?

Solliciteer dan snel bij het leukste team van pedagogisch medewerkers!

Little Stars heeft twee locatie. De eerste locatie is gelegen nabij de Houthavens en het Westerpark. Onze locatie beschikt over twee kleine groepen met een maximum van 15 kinderen per dag! De ene groep is een babygroep/dreumesgroep en de andere groep is een dreumes/peutergroep.
Wij zorgen dat de kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen, door ze voldoende uitdaging te bieden. De Triple P methode staat als basis in onze begeleiding van de kinderen. Daarnaast werken we met het voorschoolprogramma Uk en Puk.

De tweede locatie is gelegen op IJburg, perfect te bereiken met het openbaar vervoer. Op deze nieuwe locatie bieden wij buitenschoolse opvang, onderverdeeld in twee groepen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

De locatie is huiselijk en is voorzien van een grote keuken waar de kinderen met alle plezier kunnen gaan koken. Ook is de locatie in de buurt van een park en een leuke speeltuin waardoor wij lekker elke dag naar buiten kunnen gaan.

Persoonlijkheid staat bij Little Stars op de voorgrond, iedereen kent elkaar!

Is je interesse nou gewekt? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar
info@littlestarskinderopvang.nl

 

Wij vragen:

  • Minimaal een MBO-niveau 3 diploma dat kwalificeert voor werken in de kinderopvang/ BSO
  • Relevante werkervaring als pedagogisch medewerker
  • Je hebt een enthousiaste werkhouding
  • Goede communicatieve vaardigheden (goede beheersing van de Nederlandse en het liefst ook de Engelse taal)
  • Je bent ervan bewust dat jij een visitekaartje van Little Stars bent.

 

Ben je opzoek naar een stage plek? Ook dan kan je een mailtje sturen naar
info@littlestarskinderopvang.nl